Om Solberga Släp

Solberga Släp AB är ett litet och personligt företag. Policyn var redan från början att kunna leverera släpvagnar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser och också alltid hålla hög service. Företaget startades hösten 2005 hemma på gården i Solberga, och har vuxit kontinuerligt och har på bara några år blivit en av de ledande i Sverige på försäljning av släpvagnar. Sommaren 2012 flyttade vi till nya lokaler på Berglundavägen 12 A i Örebro där vi har byggt upp en fullständig serviceverkstad samt 5000 kvm inhägnat område med släpvagnar. Alltid 100-200 stycken släp på lager hemma för omgående försäljning (för dig som vill kunna känna o klämma på grejorna innan du handlar).

Om Fogelsta

Berättelsen om Fogelsta börjar 1934 i det lilla stationssamhället Fågelsta i Östergötland. Här startade bröderna Fransson en liten firma som tillverkade vagnar och kärror. Snart visade det sig att intresset för deras vagnar var stort, och undan för undan hittade man nya transportproblem att lösa. De mångsidiga släpvagnarna blev med tiden rikskända. Det där är historia nu, en rätt god sådan, men det är trots allt vägen framåt vi fokuserar på. Vi gillar helt enkelt att vara steget före när vi utvecklar våra produkter, även om vi som vanligt släpar efter. Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg.

Om Sävsjösläpet

Många starka argument talar för att SävsjöSläpet är det mest ekonomiska val du kan göra. SävsjöSläpet har allt - utom svaga punkter. Vagnarna i vårt breda sortiment har helsvetsat chassi som standard. Vi undviker nit- och skruvförband som annars brukar vara svaga punkter. Den grundkonstruktionen började vi tillverka för många år sedan, under åren har vi utvecklat den ytterligare. Hela vagnen är galvaniserad. Även hjulaxel och påskjutsbroms galvas så att inget kan rosta. Vagnen blir problemfri år efter år. Mil efter mil.

Om Reko Trailer

Om Reko Trailer Första fröet till REKO Trailer såddes i mitten av 70-talet då Värmland var bas för en god del av Sveriges- och världens rallyelit. De första beställningarna kom från rallyfolk, sedan kom förfrågningar från båtfolket. 1978 lyfte verksamheten från "bysmedsnivå" till mindre industri med en beställning på 1.500 vagnar från ett jordbruksföretag. Vi finns nu sedan många år i moderna lokaler i Linnebäck utanför Karlskoga. Våra vagnar och trailers är fortfarande gediget hantverk av hög kvalité; helsvetsad fackkonstruktion i stål , galvaniserat chassi och lämmar. REKO Trailer är det naturliga valet när du söker svensk kvalitet med funktion och lång livstid.

© Copyright Solberga Släp AB

Post/Besöksadress:

Solberga Släp AB
Berglundavägen 12A
702 36 Örebro

Telefon: 019-291190
Mobil: 073-9231010
E-post: info@solbergaslap.se